Home DC-3 Vennerne DC-3 Vennernes nyhedsmail Home DC-3 Vennerne
Hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsmails, så tilmeld dig her
  Vi sender nyhedsmails om arrangementer og øvrige nyttige/vigtige oplysninger til foreningens medlemmer. Der går 3 måneder imellem udsendelsen af hvert DC-3 NYT, så i den mellemliggende periode er en nyhedsmail eneste mulighed for at fortælle om spændende oplevelser, som du måske gerne vil med til.

En anden god grund til, at vi gerne vil bede om din emailadresse er, at vi også kan sende kontingentopkrævningen pr. email. Trykning, kuverter og især porto er dyrt. Penge der ellers kunne bruges på meget mere spændende ting i foreningsregi.
  Send en email med følgende oplysninger:
  • Navn
  • Medlemsnr.
  • email-adresse
til medlemskartoteket
medlem@dc3vennerne.dk
Senest udsendte nyhedsmail
  Download nyhedsmail nr. 6 2022 som PDF
Download nyhedsmail nr. 7 2022 som PDF
Download nyhedsmail nr. 8 2022 som PDF
Download nyhedsmail nr. 9 2022 som PDF

Hvis du ikke har modtaget den, kan du rette henvendelse til webmaster@dc3vennerne.dk, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at rette fejlen.
Problemer med udsendelse/modtagelse af emails
  Vi oplever desværre en gang imellem, at de emails vi sender til medlemmerne enten ikke kommer frem eller ender i modtagerens spamfilter.

Problemet er størst hos Microsofts mailtjenester såsom live.dk, live.com, hotmail.dk og hotmail.com, men det kan forekomme hos alle mailudbydere. Gecko, som administrerer vores bookingsystem/medlemsdatabase, hvorfra vi også udsender emailene, gør hvad de kan for at løse problemet. Disse blokeringer, som de forskellige mailtjenester lægger ud, er tilbagevendende, og kan derfor dukke op igen og igen.

Der er imidlertid noget du selv kan gøre for at fremme aflevering i indboksen:

1.
Skriv DC-3 Vennernes afsenderadresser ind i dit mailprograms adresseliste, så vil programmet sandsynligvis godkende mailen, og aflevere den i indboksen. Det drejer sig om booking@dc3vennerne.dk, medlem@dc3vennerne.dk og webmaster@dc3vennerne.dk

2.
Tjek jævnligt, om mails havner i spamfilteret, der kan have navne som "Uønsket post", "Uønsket mail", "Unwanted Box", "Unwanted mail" eller slet og ret "Spam". Ligger der en mail fra DC-3 Vennerne (eller andre, du gerne vil modtage mail fra), markerer du at mailen IKKE er uønsket/spam. Din mailudbyder vil derefter være klar over, at du ønsker at modtage mails fra denne afsender, og levere den korrekt i indbakken.

Vi gør opmærksom på, at hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsmails fra os, kan du afmelde dem nederst på kontingentopkrævningen/nyhedsmailen. Vi vil dog fortsat sende den årlige kontingentopkrævning og indkaldelse til generalforsamling.
Home DC-3 Vennerne Opdateret 05-05-2022 Til top